2019 Ev Trendleri Belli Oldu
Yeni yıla sayılı günler kala, sizin de içinizde değişim çanları çalıyorsa neden bu işe yaşadığınız yerden başlamayasınız?
Kategori : Dekorasyon - Tasarım
05 Ağustos 2019 13:38
16319 kere okundu.
2019 Ev Trendleri Belli Oldu
Yeni yıla sayılı günler kala, sizin de içinizde değişim çanları çalıyorsa neden bu işe yaşadığınız yerden başlamayasınız?
Kategori : Dekorasyon - Tasarım
05 Ağustos 2019 13:38
16319 kere okundu.

Her evin bir enerjisi vardır ve bu enerjiyi yenilemek, inanın hem zihninize hem de ruhunuza iyi gelecek yeniliklere de kapı açar. 2019 yapılacaklar listenize geç olmadan dekorasyon değişikliğini de ekleyin ve bu defa sözünüzü tutun. Tasarımcıların belirlediği ve sizlerin de evinizde uygulayabileceğiniz 2019 ev dekorasyon trendlerine yakından bakalım;

Terrazzo

2019’un en büyük iç tasarım trendi Terrazzo. Terrazzo, 16. Yüzyılda, İtalya’nın Venedik şehrinde bulunduğu tahmin edilen tarihin belki de en eski ve aynı zamanda çevreci zemin kaplama ürünü. Bu yıl bolca bu kaplama ürününü göreceğiz. Terrazzo sehpalar, yan sehpalar ve fayans döşemeleri bir hayli moda. Hatta duvar kâğıdı ve halıların üzerinde de bu karo motifleri görmek mümkün. Geçmişten gelen ve modern bir dokunuşla geri dönen bu trendi yakalamak için hâlâ zamanınız var.

Klasik Mutfaklar

Klasik olanın hiçbir zaman güncelliğini yitirmemesinden yola çıkan tasarımcılar, 2019 yılında da bu fikirlerini savunmaya devam ediyorlar. Klasik mutfaklar her daim olduğu gibi bu yıl da gözde. Bu trendi geleneksel mutfak trendi olarak da yorumlayabiliriz. Kapalı dolaplar, tel dolaplar, otantik donanımlar ve geleneksele dokunan her şeyi 2019’da sıklıkla göreceğiz.

Yuvarlak Tasarımlar

Özellikle koltuk ve masalarda kendini gösteren yuvarlak çizgiler, evinizdeki köşeli dekorasyona son vermenizi sağlayacak kadar sıcak bir mimari. 1970’lerden esinlenerek günümüze taşınan yuvarlak mobilyaları var olan ev dekorasyonunuza bir iki parça ile katarak bu değişikliği kucaklayabilirsiniz.

Yaldızlı ve metalik çizgiler

Metallerin dokulu kumaşlarla karıştırılması, hem modern hem de geleneksel bir hava yaratmanın en kestirme yolu. Aynı zamanda farklı dokuların bir arada kullanılması, odanızın boyut kazanmasına ve kontrasta neden olarak derinliği artıracaktır. Kadife gibi döşemelik kumaşları pirinç, demir ve altın kaplamalı metallerle karıştırın ve bu tasarımların peşine düşün.

Organik dekorasyon

Listemizi 2019’da en sık göreceğimiz tasarım örnekleri ile tamamlayalım. Organik ve doğal şekiller önümüzdeki yıl çokça sevilecek, satın alınacak, ev ve ofislerdeki yerini alacak. Geçtiğimiz yıllarda gördüğümüz sert, geometrik çizgiler bu yıl yerini yumuşak ve doğal kıvrımlara, dokulara bırakıyor.

Basitçe söylemek gerekirse, evlerimiz kendimizin bir yansımasıdır. Yemek yiyor, uyuyor, rahatlıyor, yıkanıyor, hatta çalışıyoruz. Bu yüzden yeni yıla hak ettiğini verin ve evinizi ilham kaynağı haline getirin.